Middels de astrologie wordt de verdeling van de natuurelementen in kaart gebracht. Om te kijken welke werkende energieën er op dit moment zijn, maken we meestal een transit (vergelijking van een geboortehoroscoop met jouw horoscoop van nu).

Een geboortehoroscoop is tevens een goed middel om te gebruiken voor zelfreflectie. Een geboortehoroscoop geeft je persoonlijke blauwdruk weer en kan informatie geven over je spiritualiteit, karakter en patronen.

Wil je weten welke invloed de kosmologische energie had op je geboortedag? Vul dan het onderstaand formulier in en krijg een gratis voorproefje van de betekenis van de  stand van planeten op jouw geboortedag. Tevens krijg je je horoscooptekening in kleur tot je beschikking. Enjoy!

Mocht je vragen hebben over een onderwerp of je volledige horoscoop handgeschreven uitgewerkt willen? Neem dan gerust contact op.

Gratis geboortehoroscoop

Birth Date
Exact Birth Time

If birth time is unknown, check this box.*

Tip: Make sure the UTC time offset is correct. If it's wrong, you can change it.

* NOTE: If birth time is unknown, the report will not include positions or aspects for the Moon, Ascendant, Midheaven, Vertex, or Part of Fortune, nor will it include House positions for any planets.