Buitenzintuiglijke waarnemingen en kosmologische invloeden worden onderverdeeld in element licht en goddelijke liefde. Elementen licht en goddelijke liefde zijn niet stoffelijke elementen.

Licht wordt waargenomen met het derde-oog chakra. Sommige omschrijven deze energie als de Christus energie. Goddelijke liefde en kosmologische processen worden waargenomen met het kruinchakra.

Licht gaat over het zien en over je bewustzijn en geweten. Met het derde-oog chakra worden soms ook buitenzintuigelijke verschijningen waargenomen denk hierbij aan aura’s en entiteiten. Licht is zuiver en weert het donker.

Wanneer element licht onvoldoende aanwezig is, heb je moeite met het maken van keuzes, kun je hoofdpijn ervaren, piekeren of is je visie wazig of vertroebeld.

Een te veel aan dit element maakt wellicht te oplettend, ga je dingen zien die er niet zijn. Zit je te veel in een dromen of fantasiewereld en kun je de realiteit verliezen.

Goddelijke liefde

Goddelijke liefde is de hoogste energie die in het universum heerst! Het is zuiver liefde. Op dit vlak is dualiteit opgeheven en spreekt men over een totale verlichting.

Goddelijke liefde wordt waargenomen met je kruinchakra en vanaf boven naar beneden verspreid door de rest van je lichaam.

Je kunt je voorstellen dat wanneer je kruinchakra onder ontwikkelt is je niet openstaat voor goddelijke liefde. Je kunt liefdeloosheid ervaren, gevoel van onbehagen en eenzaamheid, terwijl hier mogelijk geen redenen voor zijn.

Een te veel van dit element maakt ongeaard en duizelig en depressief. Je bent te veel bezig met het hiernamaals. Je kunt onrealistisch zijn en weinig plezier ervaren of je aardse lessen willen vermijden.

Kun je elementen licht en goddelijke liefde in je leven ervaren? Ervaar je universele liefde, ben jij je bewust van dualiteit en is deze in balans? Maak je plezier en sta je stevig met beide benen in het leven?

Element licht en goddelijke liefde worden gedragen door de stoffelijke elementen aarde, water, lucht, vuur en ether. Werken met licht en goddelijke liefde heeft daarom het meeste effect als er genoeg bewustzijn is op het stoffelijk niveau. Er wordt niet voor niets vaak gezegd dat we goed geaard moeten zijn.

Written by 

Getrouwd en moeder van twee zonen. Houdt van kinderen, vlinders en natuur. Ervaringsdeskundige en specialist hoog- en prikkelgevoelige kinderen. Werkzaam als logopedist, coach en SI-therapeut Ademklank.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.