Inleidende bepalingen
Op deze pagina treft u de privacyverklaring van NatuurlijkLiefde. U wordt vriendelijk verzocht deze privacyverklaring zorgvuldig door te lezen. NatuurlijkLiefde is gevestigd op Damweg 11 8084 AM ’t Harde. U kunt NatuurlijkLiefde bereiken middels info@natuurlijkliefde.nl

De verwerking, bescherming en doeleinden van persoonsgegevens
De persoonsgegevens (naam en e-mailadres en eventuele website) worden gebruikt wanneer door een bezoeker (u) een reactie wordt achtergelaten op de website. In dat geval vult de bezoeker zijn of haar gegevens in op het reactieformulier. Deze gegevens worden gebruikt om bezoekers te identificeren, zodat eventuele ongewenste bezoekers herkend en tegengehouden kunnen worden. Bij het reactieformulier wordt aangegeven welke gegevens verplicht ingevuld dienen te worden. Tevens wordt het IP-adres van degene die de reactie achterlaat opgeslagen voor dezelfde doeleinden. De persoonsgegevens blijven beschikbaar voor NatuurlijkLiefde zolang uw reactie op de website staat. De persoonsgegevens worden verder nergens opgeslagen, gedeeld of elders voor gebruikt.

Wanneer het contactformulier wordt gebruikt om vragen te stellen of om advies in te winnen, wordt het opgegeven e-mailadres binnen dat contactformulier gebruikt om een antwoord te kunnen geven op de mail van desbetreffende persoon. Maandelijks wordt de inhoud opgeschoond, waardoor tevens deze binnengekomen mails worden verwijderd.

Wanneer u een gratis geboortehoroscoop op de website maakt, worden deze gegevens niet door NatuurlijkLiefde of elders opgeslagen of bewaard.

Om de veiligheid van de website te garanderen is het niet mogelijk om zonder e-mail adres een reactie op NatuurlijkLiefde te plaatsen. Bij verwijzingen (links) naar andere website is NatuurlijkLiefde niet verantwoordelijke voor het privacybeleid.

Door een reactie te plaatsen op de website van NatuurlijkLiefde gaat u akkoord met het privacy reglement van NatuurlijkLiefde.

Bent u het niet eens met ons privacy reglement, dan verzoekt NatuurlijkLiefde u om deze website te verlaten.

Cookies
NatuurlijkLiefde maakt gebruik van cookies. Een cookie is een stukje data dat door een website op uw computer wordt geplaatst. Elke keer wanneer u de website van NatuurlijkLiefde bezoekt, wordt basis technische informatie bijv. via welke website u bent gekomen bijgehouden. Deze privacyverklaring is van toepassing op cookies en soortgelijke technologie.  Deze website kan cookies gebruiken om bezoekers te voorzien van afgestemde informatie, om informatie te verzamelen, en om de bezoeker te volgen tijdens het bezoek aan de website. Dit helpt NatuurlijkLiefde om een goede gebruikservaring aan u te kunnen leveren.

Door het gebruiken van deze website en het lezen van de artikelen gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.

Uw privacyrechten
U heeft recht op inzage, rectificatie, verwijdering of beperking van het verwerken van uw persoonsgegevens overeenkomstig het bepaalde in de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Wenst u een reactie van de website te verwijderen of aan te passen, dan kunt u dit aangeven via info@natuurlijkliefde.nl.

Wenst u een klacht in te dienen over het niet juist verwerken van persoonsgegevens dan kunt u een mail sturen naar info@natuurlijkliefde.nl of uw klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.