Wij mensen bestaan uit een lichaam, geest en ziel. Wanneer deze lichamen uit balans raken,  kunnen we het contact met onze ziel verliezen en kunnen er problemen op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel vlak (blokkades) ontstaan.

Natuurlijkliefde helpt u met het inzichtelijk maken van spelende patronen en vragen in uw leven. Antwoorden op vragen Wie ben ik? Wat kan ik? Welk werk past bij mij? Waarom komen bepaalde gebeurtenissen op mijn pad? enz? worden middels een sessie beantwoord.

Wanneer healing/coaching

De healing/coaching is gericht op het herstellen van het balans op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel vlak. Balans is het toverwoord voor het ervaren van liefde, vrede en geluk binnen uw leven. NatuurlijkLiefde hanteert hierbij een holistische visie.

Het opschonen en inzichtelijk maken van werkende energieën, patronen, of gebeurtenissen middels een healing en (astrologische) coaching, zorgen voor meer begrip.  U kunt hierdoor situaties beter accepteren, loslaten of te veranderen, vanuit liefde en uw eigen natuur.

Tijdens een sessie krijgt u ook tips mee hoe u natuurlijk uw gezondheid kunt ondersteunen. Denk hierbij aan kruiden, edelstenen en / of voeding.

Meer weten over een healing bij kinderen? klik dan hier.

NB
Uiteraard dien je bij gezondheidsklachten altijd naar een arts te gaan en is een energetische behandeling op welk vlak ook, nooit een vervanging voor de reguliere gezondheidszorg. NatuurlijkLiefde zal je bij gezondheidsklachten altijd doorsturen naar je huisarts of medische specialist.