Wij mensen bestaan uit een lichaam, geest en ziel. Wanneer deze lichamen uit balans raken,  kunnen we het contact met onze ziel verliezen en kunnen er problemen op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel vlak (blokkades) ontstaan.

Terugkerende vragen, patronen, gebeurtenissen en lichamelijke klachten zijn hier voorbeelden van. Sommige van deze aspecten zijn signalen om je te helpen herinneren, terug te gaan naar jouw natuur en je te verbinden met de liefde en je ziel. Andere gebeurtenissen geven je leringen, inzichten en bevorderen persoonlijke groei.

Leuke maar ook minder leuke aspecten horen bij het leven en komen op je pad met een reden. NatuurlijkLiefde helpt je graag met het vertalen van deze aspecten.

Wanneer healing/coaching

De healing/coaching is gericht op het herstellen van het balans op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel vlak. Balans is het toverwoord voor het ervaren van liefde, vrede en geluk binnen je leven. NatuurlijkLiefde hanteert hierbij een holistische visie.

Het opschonen en inzichtelijk maken van werkende energieën, patronen, of gebeurtenissen middels een healing en (astrologische) coaching, zorgen voor meer begrip.  Hierdoor lukt het beter situaties te accepteren, ze los te laten, teveranderen en /of keuzes maken, vanuit liefde en je eigen natuur.

Tijdens een sessie krijgt u ook tips mee hoe u natuurlijk uw gezondheid kunt ondersteunen. Denk hierbij aan kruiden, edelstenen en / of voeding.

Meer weten over een healing bij kinderen? klik dan hier.

NB
Uiteraard dien je bij gezondheidsklachten altijd naar een arts te gaan en is een energetische behandeling op welk vlak ook, nooit een vervanging voor de reguliere gezondheidszorg. NatuurlijkLiefde zal je bij gezondheidsklachten altijd doorsturen naar je huisarts of medische specialist.