Hartelijk welkom op NatuurlijkLiefde

Mijn naam is Anouchka Vlijm, getrouwd en moeder van twee zonen.  Al vanaf mijn kindertijd filosofeerde ik graag en had ik bewondering voor de natuur. Ik onderzocht en leerde mezelf details over het dierenrijk, planten en de sterrenhemel.

Ik kwam jong in aanraking met alternatieve geneeswijze. Deze geneeswijze zorgde er o.a. voor dat ik na een zoektocht in mijn tienerjaren, mezelf, mijn weg en vertrouwen in het leven opnieuw vond. Vervolgens schoolde ik me als jongvolwassene bij in HSP-coaching, edelstenen en kruidengeneeskunde.

In 2014 besloot ik mijn opgedane kennis over natuur, gezondheid en spiritualiteit te delen en op deze manier is NatuurlijkLiefde ontstaan. Sindsdien groeit NatuurlijkLiefde met mij mee.

Middels natuurtherapie en coaching help ik anderen, zodat zij net als ik antwoorden vinden, gezondheid kunnen ondersteunen en liefde, vrede en geluk in het leven, kunnen ervaren.

Opleidingen, kennis en ervaring

Sinds januari 2010 werk ik als logopedist. Vanaf 2015 ben ik werkzaam in mijn eigen logopedie en coachingspraktijk, waarin ik gespecialiseerd ben in het behandelen en begeleiden van hoogsensitieve volwassenen en kinderen.

Op energetisch en spiritueel vlak, ben ik opgeleid door medium Joke Leusink van praktijk Zuiverliefde.

Aanvullend heb ik verschillende opleidingen en cursussen gedaan op het gebied van HSP, coaching, plantenbiologie, basis- en medische astrologie, kruidengeneeskunde, aromatherapie, mindfulness en yoga, animal assisted interventions en integrative health and medicine.

 Zuiver liefde is de krachtigste energie, die in het universum heerst. Samen met de liefde staan we sterk, krachtig in het hier en nu!

Neem rustig de tijd om de site te bekijken, misschien voel je dat ik iets voor je kan betekenen. Mocht je vragen hebben of een afspraak wensen, mail me gerust en geheel vrijblijvend via contact.

Anouchka Vlijm

Anouchka Vlijm