NatuurlijkLiefde

Hartelijk welkom op NatuurlijkLiefde. Mijn naam is Anouchka Vlijm, getrouwd en moeder van twee zonen. Ik ben werkzaam als logopedist, SI-therapeut en HSP- coach, maar naast mijn werk, ben ik geïnteresseerd in de natuur, spiritualiteit en natuurgeneeswijzen.

Vanaf mijn kindertijd mag ik signalen ontvangen vanuit de natuur en mijn dromen. Ik verdiepte me al jong in de astrologie en ik filosofeerde graag.

Ik mocht hierdoor al vroeg leren over de verschillende aspecten van het leven, de natuur, maar ook het toepassen van spiritualiteit in het dagelijks leven.

Natuur & spiritualiteit

In mijn kindertijd waren wandelen in het bos, een dagje strand en het plukken van veldbloemen, leuke uitjes. Dieren ontbraken niet. Zielige vogeltjes werden meegenomen naar huis en even knuffelen met een hond of paard, kon ik niet laten.

Nu nog, geniet ik elke dag van alles wat om me heen groeit, bloeit en leeft. Ik leg de natuur graag vast met mijn camera. Daarnaast wandel en werk ik graag samen met onze hond Joya. Maar ook luister ik graag en neem tekenen uit de natuur in me op voor het bewandelen van mijn pad.

Opleidingen, kennis en ervaring

Sinds januari 2010 werk ik als logopedist. Tijdens mijn studie logopedie, heb ik een HBO minor Opleiden, Coachen en Trainen gevolgd met aanvullend een opleiding tot HSP-coach en SI-therapeut (Sensorische Informatieverwerking).

Momenteel ben ik werkzaam in mijn eigen logopediepraktijk Ademklank en coachingspraktijk kinderprikkeltherapie, waarbij ik gespecialiseerd ben in het behandelen van hoogsensitieve kinderen en kinderen met problemen binnen de prikkelverwerking met diverse problematiek.

Op energetisch en spiritueel niveau (mediumschap/reading/healing) ben ik opgeleid door medium Joke Leusink van praktijk Zuiverliefde.

Aanvullend heb ik een opleiding kruidengeneeskunde gevolgd en een basisopleiding astrologie succesvol afgerond.

Momenteel school ik me verder bij in de (medische)astrologie bij Centrum Humanistische & Transpersoonlijke Astrologie (CHTA) om beter inzicht te krijgen, in het hoe en waarom ziekten ontstaan en welke middelen (kruiden, voeding, Schüsslerzouten, edelstenen en levensstijl) inzetbaar zijn om disbalans te herstellen.

Praktijk, website en blog

In de eerste plaats wens ik via mijn website en persoonlijke blog anderen te inspireren en mens, spiritualiteit en de natuur in liefde met elkaar te verbinden.

Tevens biedt NatuurlijkLiefde haar hulp aan voor mensen met levens- of spirituele vraagstukken. Lees meer over praktijk NatuurlijkLiefde…

Neem rustig de tijd om de site te bekijken, misschien voel je dat ik iets voor je kan betekenen. Mocht je vragen hebben, mail me gerust en geheel vrijblijvend via contact.

Anouchka Vlijm