Wij mensen bestaan uit een lichaam, geest en ziel. Wanneer deze lichamen uit balans raken,  kunnen we het contact met onze innerlijke kern, onze ziel verliezen en/ of er ontstaan problemen op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel vlak.

Terugkerende vragen, patronen, gebeurtenissen en lichamelijke klachten kunnen ontstaan. Dit zijn signalen om je te helpen herinneren, terug te gaan naar jouw natuur en je te verbinden met de liefde en je ziel.

Wanneer healing/coaching

De healing/coaching zal gericht zijn op het herstellen van de balans en evenwicht op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel vlak. Balans is het toverwoord voor een evenwichtig leven en het ervaren van liefde, vrede en geluk. NatuurlijkLiefde hanteert hierbij een holistische visie.

Het begrijpen van werkende energieën, patronen, of gebeurtenissen zorgen voor meer inzichten, waardoor loslaten, veranderen of acties uitzetten vanuit liefde en je eigen natuur, beter lukt.

Natuurlijkliefde is gespecialiseerd in ouder-kindvraagstukken en volwassenen die aan het begin van hun spirituele ontwikkeling staan.

Meer weten over een healing bij kinderen? klik dan hier.

NB
Uiteraard dien je bij gezondheidsklachten altijd naar een arts te gaan en is een energetische behandeling op welk vlak ook, nooit een vervanging voor de reguliere gezondheidszorg. NatuurlijkLiefde zal je bij gezondheidsklachten altijd doorsturen naar je huisarts of medische specialist.