AAI

Samen met onze hond Joya heb ik de Animal Assisted Intervention doorlopen en een evaluatie afgelegd bij Pets4care. Sinds januari 2020 werkt Joya o.a. met kinderen in mijn logopediepraktijk.

Joya is een heerlijke speelse enthousiasteling en ik nodig je van harte uit eens een spiegelsessie met haar te doorlopen. Door Joya door een parcours te leiden, kan ze je bijvoorbeeld de eigenschappen grenzen aangeven, communicatie en leiderschap spiegelen.

Honden zijn zulke goede spiegels, omdat ze bedreven zijn in het lezen van onze non-verbale communicatie en emoties. Ze oordelen nooit en ze kunnen je daarom eenvoudig en liefdevol vertellen wat er nu speelt.

Het is een leuke speelse manier om op ontdekking te gaan. Het element vuur wordt hierbij gestimuleerd. We zijn actief en leidend bezig.

Natuur en Krachtdieren

In de natuur, in dromen komen soms dieren op je pad. Om goed naar het dier en zijn eigenschappen te kijken, kun je dit misschien spiegelen naar jezelf en er wat van leren. Dit geldt ook voor bloemen, bomen en andere aspecten van de natuur.

Mijn advies, ga er eens op uit en wandel in het bos om maak een ommetje in het park. Wees bewust en bekijk wat je tegen komt.

Onder natuurwijsheid heb ik al een mooie aanzet gemaakt wat dieren je zouden kunnen vertellen…

Aanmelden voor een sessie

Wens je graag een sessie middels coaching met een hond, stuur dan een mail naar info@natuurlijkliefde.nl

Written by 

Getrouwd en moeder van twee zonen. Houdt van tuinieren, dieren en natuur. Ervaringsdeskundige en therapeut hoogsensitieve volwassenen en kinderen. Werkzaam als logopedist, coach en SI-therapeut Ademklank.