Element ether gaat over geluid, trilling en frequentie. Element ether is verbonden met het keelchakra. Ritmes, geluid en muziek horen ook bij ether.

Is er te weinig ether, dan kun je moeite hebben met jezelf uiten. Je houdt emoties in of je slikt te veel van een ander. Je kunt last hebben van heesheid en stemverlies of brok in de keel gevoel.

Een te veel aan ether zou kunnen betekenen dat je mooier spreekt dan dat je waarschijnlijk bent, geneigd niet de waarheid te spreken of juist dat je te eerlijk bent, waardoor mensen met jouw ideeën, gevoelens aan de haal gaan.

Natuurtherapie en coaching

Edelstenen: blauwe calciet, chalcedoon, chrysocolla, kunziet
Chakra: keelchakra
kleur: lichtblauw
Planeet: Maan

Kosmische energie: aartsengel Gabriël, heerst over de Maan en kan je helpen met het uiten van je emoties.

Natuurlijkliefde helpt je met onderzoeken of element ether in balans is en helpt je met balanceren van ether. Je kunt hierbij denken dat tijdens de healing geluiden worden gebruikt om het element ether extra aan te spreken (kosti’s, Native flute, klankschalen). Contact.

Written by 

Getrouwd en moeder van twee zonen. Houdt van tuinieren, dieren en natuur. Ervaringsdeskundige en therapeut hoogsensitieve volwassenen en kinderen. Werkzaam als logopedist, coach en SI-therapeut Ademklank.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.