element lucht

Element lucht kenmerkt zich door het intellect en innovatieve vermogens. Lucht wordt niet gedreven door het materiële, maar door kennis, wijsheid, ideeën en gedachtes te delen. Je houdt van communiceren, maar ook van discussiëren (zowel schrift als mondeling).

Wanneer je lucht in evenwicht is ben je objectief, elegant en eerlijk. Heb je te veel lucht dan kun je rusteloos voelen, je gedachten gaan van de hak op de tak en je kunt je moeilijk concentreren.

Je kunt moeite hebben met jezelf concreet uitdrukken en spraakverwarringen of communicatieproblemen kunnen optreden. Bij te weinig lucht ben je verlegen, kan plankenkoorts ontstaan of introversie. De geest is irrationeel. 

Natuurtherapie en coaching

Natuurlijkliefde helpt je met onderzoeken of element lucht in balans is en helpt je met balanceren van element lucht. Contact.

Sterrenbeelden: Tweeling, Weegschaal, Waterman
Planeten: Mercurius, Uranus, Venus
Edelsteen: Citrien, rozenkwarts
Chakra: vierde chakra (hartchakra)
Kleur: roze, groen
Lucht balanceren: aandacht en concentratie oefeningen, yoga, meditatie, mindfulness en communicatie.

Kosmische energie

Aartsengel Raphaël, heerst over Mercurius, beschikt over kennis van kruidengeneeskunde en gezondheid. Beschermd therapeuten en artsen. Helpt met het genezen van gezondheidsproblemen. Helpt communicatie tussen mensen te verbeteren.

Aartsengel Uriël, heerst over Uranus: zorgt voor warmte en harmonie. Helpt relaties binnen groepen te herstellen. Helpt je met het uiten en balanceren van aardse liefde. Helpt je met creativiteit en zet je aan om vanuit liefde te veranderen.

Aartsengel Hanaël, heerst over Venus, zorgt voor uitdragen van kosmische liefde. Leert je geduld te hebben, te vertrouwen en innerlijke vrede te ervaren en balans in het leven te ervaren.

Written by 

Getrouwd en moeder van twee zonen. Houdt van tuinieren, dieren en natuur. Ervaringsdeskundige en therapeut hoogsensitieve volwassenen en kinderen. Werkzaam als logopedist, coach en SI-therapeut Ademklank.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.