Element vuur

Element vuur is warm, hartstochtelijk, optimistisch, liefdevol en intuïtief. Vuur helpt je passie te vinden, leert je ergens voor te gaan en daarbij je hart of je innerlijk gevoel te volgen!

Mensen met evenwichtig vuur zijn aardig, nemen graag initiatieven en leven intuïtief. Ze zijn ondernemend, houden van afwisseling en sporten graag. Mensen met te veel vuur kunnen zeer competitief zijn en uit enthousiasme steeds nieuwe projecten starten zonder het af te maken.

Ze kunnen explosief en impulsief zijn. Mensen met weinig vuur vinden het moeilijk om een wil op te bouwen om hun eigen hart te volgen, ongeacht wat anderen daar van vinden en gaan strijd uit de weg. Tevens beschikken ze over weinig energie en hierdoor wordt creativiteit en positiviteit geblokkeerd.

Dan bestaan er ook nog mensen met ingehouden vuur. Bijv. ingehouden boosheid of het moeilijk kunnen loslaten van emoties als boosheid uit het verleden.

Natuurtherapie en coaching

Natuurlijkliefde helpt je met onderzoeken of element vuur in balans is en helpt je met balanceren van element vuur. Wens je graag hulp? neem gerust contact op met info@natuurlijkliefde.nl

Sterrenbeelden: Ram, Leeuw, Boogschutter
Planeten: Zon, Mars, Jupiter, Chiron
Edelsteen: bijv. carneool, obsidiaan, citrien, zonnesteen, agaat
Chakra: 3de chakra (zonnevlecht)
Kleur: geel
Vuur balanceren: ik-kracht, passie onderzoeken, ego onderzoeken, positiviteit creëren met kleuren en dieren werken.

Kosmische energie

Aartsengel Michael, heerst over de Zon en helpt je o.a. met het bevrijden van angsten, leert je leiding te nemen over je leven, geeft moed en beschermt je tegen negativiteit.

Aartsengel Sachiël, heerst over Jupiter en helpt je o.a. optimistisch te bijven, helpt je met groeien en je gelukkig te voelen. Leert je verantwoordelijkheid en je vrijheid optimaal gebruiken.

Aartsengel Camuël, heerst over Mars en help je o.a. te vechten wanneer je iets moet beschermen of helpt je met vechten vanuit liefde om iets te kunnen krijgen. Helpt je met het loslaten van woede en boosheid. Helpt je met het uitzetten van acties en met doorzetten in een periode die veel energie kost.

Written by 

Getrouwd en moeder van twee zonen. Houdt van tuinieren, dieren en natuur. Ervaringsdeskundige en therapeut hoogsensitieve volwassenen en kinderen. Werkzaam als logopedist, coach en SI-therapeut Ademklank.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.