Buitenzintuiglijke waarnemingen en kosmologische invloeden worden onderverdeeld in element licht en goddelijke liefde. Elementen licht en goddelijke liefde zijn niet stoffelijke elementen.

Licht wordt waargenomen met het derde-oog chakra. Sommige omschrijven deze energie als de Christus energie. Goddelijke liefde en kosmologische processen worden waargenomen met het kruinchakra.

Licht gaat over het zien en over je bewustzijn en geweten. Met het derde-oog chakra worden soms ook buitenzintuigelijke verschijningen waargenomen denk hierbij aan aura’s en entiteiten. Licht is zuiver en weert het donker.

Wanneer element licht onvoldoende aanwezig is, heb je moeite met het maken van keuzes, kun je hoofdpijn ervaren, piekeren of is je visie wazig of vertroebeld.

Een te veel aan dit element maakt wellicht te oplettend, ga je dingen zien die er niet zijn. Zit je te veel in een dromen of fantasiewereld en kun je de realiteit verliezen.

Goddelijke liefde

Goddelijke liefde is de hoogste energie die in het universum heerst! Het is zuiver liefde. Op dit vlak is dualiteit opgeheven en spreekt men over een totale verlichting.

Goddelijke liefde wordt waargenomen met je kruinchakra en vanaf boven naar beneden verspreid door de rest van je lichaam.

Je kunt je voorstellen dat wanneer je kruinchakra onder ontwikkeld is je niet openstaat voor goddelijke liefde. Je kunt liefdeloosheid ervaren, gevoel van onbehagen en eenzaamheid, terwijl hier mogelijk geen redenen voor zijn.

Een te veel van dit element maakt ongeaard, duizelig en depressief. Je bent te veel bezig met het hiernamaals. Je kunt onrealistisch zijn en weinig plezier ervaren of je aardse lessen willen vermijden.

Kun je elementen licht en goddelijke liefde in je leven ervaren? Ervaar je universele liefde, ben jij je bewust van dualiteit en is deze in balans? Maak je plezier en sta je stevig met beide benen in het leven?

Element licht en goddelijke liefde worden gedragen door de stoffelijke elementen aarde, water, lucht, vuur en ether. Werken met licht en goddelijke liefde heeft daarom het meeste effect als er genoeg bewustzijn is op het stoffelijk niveau (fysiek, emotioneel, mentaal, innerlijke wijsheid /hogere zelf).

Er wordt niet voor niets gezegd dat we goed geaard moeten zijn alvorens we onze spirituele weg kunnen vervolgen. We eigenlijk alleen spiritueel kunnen zijn als we verbonden zijn met zuiver liefde, licht en de aarde.

Healing en coaching

Chakra: 6 de chakra (derde oog) en 7de chakra (kruin)
Kleur: indigo en paars
Edelstenen: charoiet, sungliet, lavendel jade, amethist,
Planeet: hogere Saturnus energie, energie voorbij het ego. (De balans tussen Neptunus (god) en Saturnus (ego))

Kosmische energie: aartsengel Cassiel heerst over Saturnus en kan je helpen met begrippen van tijd, karma, vorige levens, kosmologie, transformatie, kwesties rondom het ego en leren voorbij het ego te gaan. Cassiel gaat over leven en dood en staat daarom ook vaak voor een nieuw begin. De engel kan je helpen bij het vinden van innerlijke vrede en rust.

Tijdens een healing en coaching krijg je inzichten mee voor meer bewustzijn in de onderliggende stoffelijke elementen en kan je liefde en licht in balans zelf ervaren! Contact.Written by 

Getrouwd en moeder van twee zonen. Houdt van tuinieren, dieren en natuur. Ervaringsdeskundige en therapeut hoogsensitieve volwassenen en kinderen. Werkzaam als logopedist, coach en SI-therapeut Ademklank.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.