Hartelijk welkom op NatuurlijkLiefde

Mijn naam is Anouchka Vlijm, getrouwd en moeder van twee zonen. Als kind onderzocht en filosofeerde ik graag. Ik bewonderde de natuur en leerde mezelf van alles over dieren, planten en de sterrenhemel.

Aan het einde van mijn tienerjaren kwam ik terecht in een zoektocht naar liefde en vertrouwen. Tijdens deze zoektocht raakte ik mezelf kwijt… Middels natuurgeneeswijze en spiritualiteit vond ik de liefde en daardoor mezelf stukje bij beetje terug.

Als midden twintiger wilde ik iets met deze ingeslagen levensweg doen en schoolde me bij in HSP-coaching, edelstenen en kruidengeneeskunde.

In 2014 besloot ik mijn opgedane inzichten en kennis over natuur, gezondheid en spiritualiteit te delen en op deze manier is NatuurlijkLiefde ontstaan. Sindsdien groeit NatuurlijkLiefde met mij mee.

Middels Natuurtherapie en Coaching help ik anderen, zodat zij net als ik antwoorden vinden, gezondheid natuurlijk kunnen ondersteunen en liefde en vertrouwen in het leven, leren vinden.

Opleidingen, kennis en ervaring

Sinds januari 2010 werk ik als logopedist. Vanaf 2015 ben ik werkzaam in mijn eigen logopedie en coachingspraktijk, waarin ik gespecialiseerd ben in het behandelen en begeleiden van hoogsensitieve volwassenen en kinderen.

Op energetisch en spiritueel vlak, ben ik begeleid en “opgeleid” door Joke Leusink van praktijk Zuiverliefde. Wil je je spiritueel verder ontwikkelen of werken middels het mediumschap, dan raad ik haar zeker aan!

Aanvullend heb ik verschillende opleidingen en cursussen gedaan op het gebied van HSP, coaching, basis- en medische astrologie, kruidengeneeskunde, plantenbiologie, aromatherapie, mindfulness en yoga, animal assisted interventions en integrative health and medicine.

Ik ben gespecialiseerd in:

 Zuiver liefde is de krachtigste energie, die in het universum heerst. Samen met de liefde staan we sterk, krachtig in het hier en nu!

Neem rustig de tijd om de site te bekijken, misschien voel je dat ik iets voor je kan betekenen. Mocht je vragen hebben of een afspraak wensen, mail me gerust en geheel vrijblijvend via contact.

Anouchka Vlijm

Anouchka Vlijm