Mijn naam is Anouchka Vlijm. Ik ben getrouwd en moeder van twee zonen. Ik hou van de Maan, sterren, zee en dieren. Werken met onze hond Joya en planten vind ik erg leuk. Ik ben daarom vaak te vinden in de natuur of onze kruidentuin.

Mijn specialismen zijn natuurtherapie en coaching bij vraagstukken omtrent kinderwens, kinderen en opvoeding. Hulp en advies aan hooggevoelige volwassenen. Ik heb diverse opleidingen gedaan op het gebied van HSP en Natuurgeneeskunde. Ik maak gebruik van o.a. natuur, astrologie, edelstenen, oliën en kruiden. Wanneer wenselijk werk in sessies graag samen met mijn hond Joya (AAI). Met kinderen ben ik graag creatief en in spelvorm bezig.

Kan ik wat voor je betekenen? Neem gerust en geheel vrijblijvend contact met mij op! Voor meer info over mijn werkwijze, klik op NatuurlijkLiefde.

Anouchka Vlijm

Joke Leusink – Zuiverliefde

Mijn naam is Joke Leusink. Ik ben getrouwd, moeder van twee zonen en oma van vier prachtige kleinkinderen. Ik hou van mens en natuur. Graag geef ik mijn jarenlange kennis en ervaring als medium en spiritueel coach met liefde door.

Mijn specialismen zijn mediumschap, healing, reading en coaching bij levensvragen op het gebied van werk, privé en gezondheid. Daarnaast geef ik diverse cirkels en onderwijs ik volwassenen die het mediumschap, healing en/of hun spiritualiteit verder willen ontwikkelen.

Heb je specifieke vraagstukken of wil je je spiritueel verder ontwikkelen? Neem gerust en geheel vrijblijvend contact met mij op! Voor meer info, klik op Zuiverliefde.

Lieve groet,

Joke Leusink